startpijl stukje Vincent        
Vincent
Geboren te Bussum op zondag 16 april 1950
Overleden te Naarden op zondag 23 april 2023

Links een foto die gemaakt is in Almere bij de viering van Vincents 72e verjaardag. Het was prachtig weer dus we zaten op het terras. Voor hem staat een CD-hoesje van het nummer '16 april' van "The Zapakara's" dat uiteraard vaak op zijn verjaardag werd afgespeeld (je kon onderhand de achterkant van de plaat er doorheen horen!).

Op zondag 16 april 2023 was Vincents 73e verjaardag, die helaas plaats moest vinden in het O.L.V.G. in Amsterdam waar hij wegens ernstige longklachten was opgenomen. Hij liep al een flinke periode met een zuurstofapparaat, maar de klachten waren erger geworden waardoor opname in het ziekenhuis noodzakelijk werd.

Op vrijdag 21 april werd Vincent overgebracht naar een hospice: C'est la Vie in Naarden. Daar is hij de zondag daarop overleden.


De uitvaartdienst werd gehouden in het crematorium in Almere. Er werden mooie woorden gesproken door Peter (zwager), Bob (vriend en ook muziekgek), frans (broer) en Marianne (zus).
Op de kist een bloemstuk van de familie en de foto van zijn 72e verjaardag.Tevens een drietal - eigenlijk een viertal omdat er een nog een kleintje in de bek had - tijgers (genomen uit de collectie die hij in de loop der jaren op de bank in zijn woonkamer verzamelde. Om op te zitten was die bank daardoor nauwelijks meer bruikbaar).


De rouwkaart werd getekend door Peter Koelman, een zwager die beeldend kunstenaar is. De afbeelding toont Vincents linker hand boven een grammofoonplaat met prominent in beeld de ring met grote steen die vrijwel een twee-eenheid met hem vormde.