Een groot deel van de links op deze bladzijden moeten nog worden aangebracht en met sommige gaat dat niet lukken omdat de betreffende site niet meer bestaat.
De tekst op deze bladzijden is in principe die van Victor. Waar essentieel heb ik daar wijzigingen in aangebracht, voorzien van mijn initialen, fk.

Welkom op mijn
internet-site.

Hierin vind je weinig informatie over mij en geen weblog.
Wel wil ik mijn interesses delen via de pagina's die je links in het menu kan vinden. Mijn nieuwste interesse is fotografie. (helaas zijn de fotoalbums niet meer beschikbaar, fk).

Mijn eigen site ben ik in 2003 begonnen om mezelf te leren om web-pagina's te maken, omdat ik op me genomen had om de site van windsurfvereniging AlmereCentraal nieuw leven in te blazen.
Deze Klausenzo site is een uitwerking van mijn eerste pogingen hiertoe, via de Tiscali homepage die ik begon.
Gezinsuitbreiding bij T&V Klaus
Eind Juni 2011 werd ons gezin verblijd met de komst van Scottish Fold katertje "Rocky".


U kunt middels de link mijn cv bekijken

Mijn eerste serieuze stappen heb ik gezet met de start van een pagina over Kolibri Puzzels (Klaus Speelgoed Industrie), de fabriek waar mijn vader in 1932 mee gestart is. Hier heeft ook een redelijk deel van mijn jeugd plaats gevonden, met name was het ook een makkelijke plek om vakantiebaantjes te verwerven. Dit deel van de site heeft inmiddels een eigen plek gekregen via de recente familie webpagina's van www.Klaus en Zo.nl, waar mijn eigen pagina's nu ook deel van uitmaken.

Ik ben opgegroeid met een liefde voor alle vormen van muziek.
Eén van de eerste artiesten waar ik gek op was, is de inmiddels nauwelijks meer bekende Spike Jones. (De website waar naar verwezen werd is niet meer. YouTube heeft wél veel materiaal, bijvoorbeeld Cocktails for two of I went to your wedding die beide enkele minuten duren. De “The Spike Jones Story” kost per deel circa een half uur. Te vinden bij YouTube als Part 1 en Part 2.